Szparagi, Lox & Stilton Frittata
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Szparagi, Lox & Stilton Frittata może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 889 kalorii, 71g białka, oraz 61 g tłuszczu każdy. Na 14,57 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz stilton, pietruszka, lox, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane Szparagi I Grzyby Ze Stiltonem, Szparag Frittata, oraz Szparag Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składniki: 1 lb szparagów, podzielonych poziomo na połów7 jajek1 szklanka pokruszonego Stilton4 oz lox, pokrojone w kostkę1 / 3 szklanki pokrojonego w kostkę onion1 łyżka mielonego koperku1 łyżka mielonego parsleysalt świeżo zmielony czarny pieprz olej + 1-2 łyżki masła
Ubić razem jajka, łososia, zioła serowe i przyprawy, odłożyć na bok. W patelni żeliwnej 12 cali, olej ciepła i masła. Gdy gorące, podsmażyć szparagi i cebulę cebula są przezroczyste.
Dodać mieszaninę jaj. Przechylić patelnię lekko i włączyć do pokrycia składników na patelni z mieszaniny jaj. Przechowywać na średnim ogniu i gotować, aż tylko zacznie się ustawić.
Umieść w piekarniku około 10 minut lub do góry jest po prostu zaczyna brązowy. Sprawdź, czy jest w pełni ugotowany, przyklejając go cienkim nożem. Nadal piec, jeśli jest naprawdę ciekły.
Zdjąć z patelni i slice.My myśli: jestem gotowy na wiosnę od końca października ubiegłego roku. Byłem uradowany, aby znaleźć jakieś szparagi, które były rzeczywiście smaczne, a nie drzewne i mdłe. Mogłem kupić dwa funty. Jajka zawsze sprawiają, że myślę o wiośnie, więc zrobiłem ten eggy Rozkosz na kolację jeden ciepły wieczór ze składnikami miałem pod ręką. Co, nie masz LOXA i Stiltona pod ręką? Zaopatrz się! Tracisz.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau