Szparagi i boczek z sosem z cebuli
Szparagi i bekon z sosem z cebuli Ranch może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 44 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 77 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szparagów, woda, Oskar mayer Center cut boczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lone Montana Ranch Hot Bacon Dressing-Don ' t pass this one by! Ty też możesz zrobić gorący sos bekonowy w domu, Wędzony boczek Ranczo szynka i szparagi topi, oraz Paleo Bacon Chipotle Ranch Dressing.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące.
Usuń boczek z patelni; odcedzić na ręcznikach papierowych. Wyrzucić kapiele z patelni. (Nie myć patelni.)
Szparagi umieścić w kuchence mikrofalowej lub naczyniu 10x4 cala.
Dodać wodę. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 4 do 5 min. albo aż szparagi będą chrupiące-delikatne. Tymczasem, dodać cebulę na patelni; gotować i mieszać 5 min. albo do przetargu. Wymieszać w sosie.
Szparagi odsączyć; wierzch polać sosem i pokruszonym boczkiem.