Sznycel Wiedeński
Sznycel wiedeński może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 903 kalorie. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz jaja, kapary, olej canolan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sznycel Wiedeński, Sznycel Wiedeński, oraz Sznycel Wiedeński.
Instrukcje
Umieść mąkę, jajka i bułkę tartą w 3 pojedynczych płytkich naczyniach. Kotlety przyprawiamy solą i pieprzem. Pogłębiać w mące, wstrząsać nadmiarem, pogłębiać przez jajko, a na koniec w bułce tartej.
Rozgrzać olej na dużej patelni, dodać masło, i ciepła, aż piana ustąpi.
Dodaj 1 sznycel na raz do patelni, brązowy z obu stron około 2 do 3 minut.
Przenieś na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i umieść w piekarniku 250 stopni F, aby się ogrzać. Powtórzyć z innym Sznyclem.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Usmażyć jajka i ułożyć każdy kotlet jajkiem. Top z 1 lub 2 filety anchois i posypać kaparami, do smaku.