Szkoła fish Cake Pops

Szkoła fish Cake Pops
School of fish Cake Pops może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 54 porcje z 284 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś bitą bitą śmietanę lukier, papierowe patyczki do lizaków, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Szkoła fish Cake Pops, Szkoła ryb sorbetowych, oraz Gold Glitter Cake Pops (Lemon Cake Pops).

Instrukcje

1
Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i jaj. Super. Linia 2 arkusze ciastek z woskowanym papierem. Ciasto pokruszyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać lukier; dobrze wymieszać. Kształt na kulki 1 1/4 cala; umieść na 1 arkuszu ciastek. Zamrażać do uzyskania jędrności; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
W 3 oddzielnych miseczkach, wymieszać każdy kolor stopionego cukierka i 1 łyżka skracania do gładkiej. Łyżka 1/4 filiżanki każdego koloru cukierków w oddzielnej plastikowej torbie do przechowywania żywności; seal bag.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odciąć mały róg torby; wycisnąć torbę do rur rybnych płetw na przygotowanym arkuszu ciastek. Przechowywać w lodówce 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka około 1/2 cala w roztopionym cukierku i włóż kij do 1 kulki ciasta nie więcej niż w połowie. Wróć do arkusza cookie. Przechowywać w lodówce 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Wyjąć z lodówki 1 na raz. Dip Cake ball w roztopione cukierki na pokrycie; dotknij nadmiar. Pokryć cukrem szlifierskim. Natychmiast Dołącz płetwy cukierków, płatki do ust i konfetti do oczu. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SzlifierskiCukier Szlifierski
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
7
Odstawić do Ustawienia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje54
Ocena Zdrowia1
Magazyn