Szkliwione batoniki z suszonych owoców i orzechów
Szkliwione batoniki z suszonych owoców i orzechów to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 32 i kosztuje 45 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz żurawiny, masło, połówki nerkowca i kawałki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batoniki do żucia z owocami i orzechami, Glazurowany Kurczak z suszonymi owocami i pasternakiem, oraz Batony Z Suszonymi Owocami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, wymieszać składniki ciasto cookie aż dobrze wymieszane. Wciśnij ciasto na dnie niełuskanej patelni o wymiarach 13x9 cali.
Piec 14 do 16 minut lub do złotego koloru. Fajne 10 minut.
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym rozgrzać pomarańczową marmoladę do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować od 3 do 4 minut, często mieszając, aż lekko zgęstnieje. Wymieszaj pozostałe składniki nadzienia, aż dobrze wymieszasz.
Rozłóż równomiernie na skórce z ciastek.
Piec około 15 minut dłużej lub aż krawędzie będą złocisto-brązowe i nadzienie jest ustawione. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 4 rzędy.