Szaszłyki Z Ryb I Limonki
Szaszłyki z ryb i limonki to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 45 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka imbiru cm root, Bertolli spread, sos chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowana wieprzowina marynowana w trawie cytrynowej, miodzie i sosie rybnym, Jak gotować: grillowana wieprzowina marynowana w trawie cytrynowej, miodzie i sosie rybnym, oraz Kebaby Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać Bertolli światła rozprzestrzeniania w rondlu, dodać cebulę, imbir korzenny i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Dodaj kokosa, skórkę z limonki i sok, sos chili i 175 ml wody.
Podgrzewaj delikatnie przez 10 minut, ciągle mieszając, aż kokosowy się rozpuści. Pozostawić do ostygnięcia.Nawlecz rybę i paprykę do wysmarowanych szaszłyków i zmiażdż mieszanką kokosową. Gotować pod rozgrzanym grillem, szczotkując mieszaniną i często obracając, aż do uzyskania złotego koloru i ugotowania.
Rozgrzać Bertolli światła rozprzestrzeniania w rondlu, dodać cebulę, imbir korzenny i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Dodaj kokosa, skórkę z limonki i sok, sos chili i 175 ml wody.
Podgrzewaj delikatnie przez 10 minut, ciągle mieszając, aż kokosowy się rozpuści. Pozostawić do ostygnięcia.Nawlecz rybę i paprykę do wysmarowanych szaszłyków i zmiażdż mieszanką kokosową. Gotować pod rozgrzanym grillem, szczotkując mieszaniną i często obracając, aż do uzyskania złotego koloru i ugotowania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.