Szaszłyki Z Ryb I Limonki

Szaszłyki Z Ryb I Limonki
Szaszłyki z ryb i limonki to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 45 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka imbiru cm root, Bertolli spread, sos chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowana wieprzowina marynowana w trawie cytrynowej, miodzie i sosie rybnym, Jak gotować: grillowana wieprzowina marynowana w trawie cytrynowej, miodzie i sosie rybnym, oraz Kebaby Rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać Bertolli światła rozprzestrzeniania w rondlu, dodać cebulę, imbir korzenny i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj kokosa, skórkę z limonki i sok, sos chili i 175 ml wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Podgrzewaj delikatnie przez 10 minut, ciągle mieszając, aż kokosowy się rozpuści. Pozostawić do ostygnięcia.Nawlecz rybę i paprykę do wysmarowanych szaszłyków i zmiażdż mieszanką kokosową. Gotować pod rozgrzanym grillem, szczotkując mieszaniną i często obracając, aż do uzyskania złotego koloru i ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Rozgrzać Bertolli światła rozprzestrzeniania w rondlu, dodać cebulę, imbir korzenny i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodaj kokosa, skórkę z limonki i sok, sos chili i 175 ml wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Podgrzewaj delikatnie przez 10 minut, ciągle mieszając, aż kokosowy się rozpuści. Pozostawić do ostygnięcia.Nawlecz rybę i paprykę do wysmarowanych szaszłyków i zmiażdż mieszanką kokosową. Gotować pod rozgrzanym grillem, szczotkując mieszaniną i często obracając, aż do uzyskania złotego koloru i ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia2
Magazyn