Szaszłyki Włoskie
Przepis włoskie szaszłyki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 255 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz karczochy serca, drewniane szaszłyki, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Łatwe Włoskie Szaszłyki Z Grilla, Szaszłyki z szałwii Lorraine Wallace ze słodką włoską kiełbasą, oraz Szaszłyki z szynką i serem.
Instrukcje
Ser kroimy równomiernie na 16 kostek. Owinąć plastry salami wokół kostek sera. Kostki nitki, karczochy serca, pomidory i oliwki alternatywnie na szaszłyki.
Umieść szaszłyki w dużym plastikowym pojemniku lub naczyniu do pieczenia.
Wymieszać razem winegret i sok z cytryny.
Wlać mieszankę opatrunkową na szaszłyki; przykryć szczelnie i schłodzić 8 godzin.
Wyjmij szaszłyki z marynaty, odrzucając marynatę przed podaniem.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Ken ' s Steak House Balsamic & Basil Vinaigrette.