Szaszłyki Wołowe Z Musztardą
Szaszłyki wołowe z musztardą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, paprykę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Szaszłyki czosnkowo-musztardowe, Szaszłyki Z Kurczaka Tequila-Musztarda, oraz Szaszłyki z kurczaka z musztardą z morelami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zestaw Stojak piekarnik około 6 cali od brojlerów i podgrzewania brojlerów. Wyłożyć patelnię brojlerów z wytrzymałą folią aluminiową lub podwójną warstwą folii o regularnej wytrzymałości.
W małej misce wymieszać oliwę z oliwek, musztardę i tymianek. Nawlecz naprzemiennie kostki wołowiny, kawałki papryki i kliny cebuli na 4 metalowe szaszłyki.
Posmaruj każdy szaszłyk równą ilością mieszanki olejowo-musztardowej. Doprawić solą i pieprzem. Broil, obracając szaszłyki raz, aż wołowina nie jest już różowy Na zewnątrz i cebula są lekko zwęglone, o 10 protokół.
Podawać z pieczonych połówek pomidorów i herbed ryżu, w razie potrzeby.