Przepis wołowina i przegrzebki szaszłyki z sosem Romesco może zaspokoić Europejskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 8 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1555 kalorii, 28g białka, oraz 145 g tłuszczu na porcję. Na 7,26 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, oliwę z oliwek, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Szaszłyki z łososia i przegrzebka z sosem Romesco, Szaszłyki Z Łososia I Przegrzebka Z Romesco, oraz Szaszłyki krewetkowe z sosem Romesco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: 6 drewnianych szpikulców
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Drewniane
2
Szaszłyki moczyć w wodzie przez 30 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Rozgrzej grill. Rozgrzej olej do smażenia do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Marynować przegrzebki i wołowinę w jerk przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Jerk
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
5
Odstawić na 10 minut w lodówce.
6
W blenderze dodać pieczoną paprykę, pomidory, migdały, czosnek, olej i ocet. Dobrze zmiksować i doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
( 23)
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Zacznij szaszłyk wołowina, przegrzebki i warzywa. Wykorzystaj wszystko. Polenta pogłębiać w mące i smażyć Pałki do złotego koloru, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Polenta
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
8
Wyjąć i umieścić na ręcznikach papierowych i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Na talerzu do serwowania ułóż polentę "frytki" z dodatkiem sosu romesco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
10
Ułóż szaszłyki jeden na drugim i podawaj na ciepło.