Szaszłyki w niskiej temperaturze to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 15g białka, oraz 27 g tłuszczu. Mieszanka kukurydzy ucha, krewetki, sól koszerna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Low Country Boil, Niskobudżetowy, oraz Low Country Boil dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: 4 długie metalowe szpikulce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Metalowe
2
Dodać ziemniaki do rondla i przykryć zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać dużą szczyptę soli i 1 łyżkę przyprawy do owoców morza. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków