Szaszłyki Z Polędwicy Śródziemnomorskiej

Szaszłyki Z Polędwicy Śródziemnomorskiej
Szaszłyki z polędwicy śródziemnomorskiej mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 385 kalorii, 34g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kalifornijskie wino Chardonnay, mielony pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Szaszłyki Do Steków Z Polędwicy, Szaszłyki Z Polędwicy Ananasowej, oraz Grillowane szaszłyki z polędwicy z brzoskwiniami i papryką.

Instrukcje

1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie, połączyć oliwę z oliwek, wino, sok z cytryny, czosnek, rozmaryn, oregano, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Dodaj końcówki polędwicy, uszczelnienie, i wstrząsnąć lub zgniatać, aby upewnić się, że wszystkie składniki są dobrze rozproszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
3
Wstawić do lodówki na co najmniej 8 godzin lub na noc. Możesz sprawdzić kilka razy, aby poruszyć torebkę i upewnić się, że końcówki polędwicy są równomiernie marynowane.Rozgrzej grilla.Nawlecz końcówki polędwicy na 4 do 6 nasączonych szaszłyków i grilluj przez 4 do 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
4
Podawać nad kuskusem, makaronem, sałatką lub ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Raymond R Collection Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn