Szarlotka Z Masłem Jabłkowym
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 413 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skondensowanego mleka, ocet jabłkowy, żółtka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Z Masłem Jabłkowym, Szarlotki Cynamonowe, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gingersnaps Pulse w robocie kuchennym 20 razy lub do drobno zmielone. Przy uruchomionym procesorze wlej masło przez rynnę spożywczą, przetwarzając aż do wymieszania. Naciśnij mieszaninę do 9-calowego talerza ciasta.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut. Schłodzić na stojaku z drutu 5 minut.
W międzyczasie ubijamy słodzone mleko skondensowane i kolejne 3 składniki.
Wlać do przygotowanej Skórki.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut. Chill 2 do 24 godzin.
Uwaga: testowaliśmy z Smucker ' s Spiced Apple Butter.