Szarlotka IV
Apple Cake IV to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką jabłko, mąkę, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jabłko Dynia Kwaśna Śmietana Ciasto Kawowe Z Glazurą Jabłkowym, Karmelizowane ciasto jabłkowe-klasyczne połączenie jabłka i karmelu, oraz Przyprawiony Rum Szarlotka z jabłkowym cydrem Karmel glazura.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C) lekko posmaruj i mąkę patelnią 9x13 cali.
Mąkę, sól, cynamon i proszek do pieczenia przesiać. Odstawić.
W dużej misce ubij jajka i cukier przez 15 minut na dużej prędkości za pomocą elektrycznego miksera.
Dodać cztery mieszaniny i dobrze wymieszać.
Dodaj wanilię. Złożyć w jabłka i orzechy.
Wlać ciasto do patelni 9x13 cali.
W małej misce wymieszaj 4 łyżeczki cukru z 1 łyżeczką cynamonu.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.