Szalony Piec smażone filety rybne (orzechowe, że jest!)
Szalony Piec smażone filety rybne (orzechowe, że jest!) może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.62 za porcję. Jedna porcja zawiera 1672 kalorii, 135g białka, oraz 86 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka lite oliwy z oliwek, orzeszki ziemne, jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Orzechowy Kurczak Smażony W Piekarniku, Orzechowy Kurczak Smażony W Piekarniku, oraz Piekarnik" smażone " ryby.
Instrukcje
Połącz orzeszki ziemne i bułkę tartą, sól i pieprz.
Wymieszać olej z ubitymi jajkami.Posmaruj filety rybne do sucha.Filety zanurzyć w jajkach, a następnie okruchy.
Umieścić na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w piekarniku o temperaturze 450 stopni przez 6 minut (w zależności od grubości filetów, sprawdzić czy są łuszczące się w dotyku) obrócić i piec kolejne 1-3 minuty.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.