Sycylijska zupa ziemniaczano-makaronowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sycylijskiej zupy ziemniaczanej i makaronowej. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 479 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka tubetti, yukon gold, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Makaron po sycylijsku z bakłażanem, pomidorami i ricottą Salata (Pastan Alla Norma), Makaron Sycylijski, oraz Sycylijska Sałatka Z Makaronem.
Instrukcje
W rondlu, gotować cebulę w oleju na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż tylko zmięknie, o 5 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i gotować przez 1 minutę.
Dodać ziemniaki, bulion, pokruszony pieprz i 5 szklanek wody. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z makaronem i gotować, aż al dente, o 10 protokół. Wymieszać pomidory i zioła i gotować przez 1 minutę dłużej. Doprawić solą i podawać z mascarpone.
Rekomendacja win: 1995 Corvo Bianco lub 1995 Regaleali Bianco, oba z Sycylii.