Sweet Peanut Kruche
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 81 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, masła, półsłodkiej czekolady piekarskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sweet & Savory Microwave Orzechowe Kruche Z Cynamonem, Domowe kruche orzeszki ziemne: słodki i słony deser, oraz Batony orzechowe kruche z lukrem z masła orzechowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania. Mikrofalówka cukier i syrop kukurydziany w dużej szklanej misce do mikrofalówki na wysokości 5 min. Wymieszać z masłem i orzeszkami ziemnymi. Mikrofalówka 3 do 4 min. lub aż do bladobrązowego. Wymieszać z sodą oczyszczoną i wanilią. (
Rozprowadzić na przygotowanej blasze do pieczenia. Całkowicie fajne. Rozbij się na kawałki.
Kuchenka mikrofalowa czekolada w szklance 1-cup miarki na wysokości 1 do 2 min. lub aż czekolada stopi się po wymieszaniu.
Dodać masło orzechowe; mieszać do rozpuszczenia. Zanurz połowę każdego kawałka cukierka w mieszaninie czekoladowej; zeskrobać dno na krawędzi kubka, aby usunąć nadmiar czekolady.
Umieścić na arkuszu folii lub papieru woskowanego. Przechowywać w lodówce 20 min. albo dopóki czekolada nie będzie jędrna.