Sweet & Tangy Apple Coleslaw

Sweet & Tangy Apple Coleslaw
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać słodkie & pikantne Jabłko Coleslaw spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, miód, miracle Bat dressing i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantna Słodka Coleslaw, Słodka I Pikantna Coleslaw, oraz Słodki i pikantny Chutney jabłkowo-brzoskwiniowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać dressing i miód w dużej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać pozostałe składniki; lekko wymieszać.
3
Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia14
Magazyn