Suwaki Jagnięce
Lamb Sliders może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, ser gruyere, ketchup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Spróbuj Lamb Meatball Sliders, Suwaki jagnięce z serem pleśniowym, oraz Lamb and Feta Sliders with Mint Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy.
Podgrzać 2 łyżki oleju w 8-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać szalotki, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, aż szalotki są miękkie, 3 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż aromatyczne, 30 sekund.
Zdjąć patelnię z ognia i lekko ostudzić.
Mieszanka szalotka, jagnięcina, kminek, ketchup, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w średniej misce. Tworzą mieszaninę na 8 pasztecików każdy 2 1/2 cala średnicy i 1/2 cala grubości. Naciśnij kostkę sera na środku każdego patty i tworzą mięso wokół sera na pokrycie.
Posmaruj paszteciki z pozostałymi 3 łyżkami oleju i grilluj do ugotowania, 5 do 6 minut na stronę.
Pozwól pasztecikom odpocząć przez 2 minuty.
Umieścić paszteciki w bułkach i podawać.