Słodko-kwaśny miecznik jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 484 kalorie, 46g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 6,21 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz oregano, paprykę pomarańczową, steki z miecznika i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Miecznik w sosie słodko-kwaśnym, Słodko-kwaśne grillowane Kaboby z miecznika, oraz Sycylijska miecznik ze słodko-kwaśnymi warzywami.
Instrukcje
1
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
2
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać paprykę, przykryć i gotować przez 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
4
Dodać pomidory i gotować przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
5
Dodaj wino i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać oregano, rodzynki, sok z limonki, brązowy cukier i pietruszka i gotować przez 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Dietetyczna Soda Kremowa
1 Truskawka Bez łuski
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
7
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w każdej z 2 dużych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
8
Dodaj 4 steki na każdej patelni, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na dnie, o 5 protokół. Obróć i gotować 3 do 4 minut dłużej. Łyżka sosu na talerze, top z miecznika steki i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Miecznika
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.