Surówka z ananasa (Ensalada de Repollo con Piña)
Surówka z ananasa (Ensalada de Repollo con Piña) może być tylko przystawką, której szukasz. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 285 kalorii, 3G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. 91 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, crema de leche, sok ananasowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Coleslaw kolumbijski (Ensalada de Repollo y Zanahoria), Kubańska Sałatka z awokado, rukoli i ananasa (Ensalada de Aguacate, Berro, y Pina), oraz Ensalada de Repollo (Sałatka z kapusty) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić dressing, w małej misce ubić majonez, sok ananasowy, śmietanę, sól i pepper.In dużą miskę, połączyć kapustę i ananasa i wrzucić do wymieszania.
Dodaj opatrunek i wrzucić do płaszcza.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce przez około 1 godzinę, aby umożliwić rozwój smaków.