Summery Ratatouille
Letni Ratatouille może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 32G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.41 za porcję. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka squasha, oliwa z oliwek, krakersy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), oraz Sałatka letnia BLT.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmarować dużą zapiekankę.
Umieść mieloną wieprzowinę na dużej patelni i gotuj na średnim ogniu, mieszając do kruszenia, aż równomiernie rumiane.
Wyjąć mięso z patelni łyżką szczelinową, zastrzegając kapiele i umieścić w misce.
Dodaj cebulę i paprykę na patelni, i gotować na średnim ogniu, aż półprzezroczyste i miękkie.
Umieścić w misce z mielonej wieprzowiny.
Dodaj oliwę z oliwek do tej samej dużej patelni, wirowanie do patelni płaszcz. Wymieszać cukinię, żółty squash, i czosnek; gotować na średnim ogniu do miękkości, o 4 protokół.
Wymieszać w pomidory, pietruszka, oregano, sól, i pieprz; dusić na średnim ogniu przez 10 protokół. Wymieszać kiełbasę i cebulę; dusić 5 minut więcej.
W misce wymieszać okruchy krakersów i parmezan. Odstawić.
Rozłóż połowę mieszanki warzywno-kiełbasowej na dnie przygotowanego naczynia.
Rozłóż pozostałą mieszankę kiełbasy warzywnej na ser. Na wierzchu równomiernie wymieszać okruchy krakersów i parmezan.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż top będzie złoty kolor, o 30 protokół.