Summer Squash Medley
Summer Squash Medley to przystawka, która serwuje 2. Za $1.3 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 11g tłuszczu i w sumie 152 kalorie. Ten przepis z Taste of Home wymaga musztardy dijon, cebuli, pomidora i letniej dyni. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 49%. Podobne przepisy to Summer Squash Medley, Summer Squash Medley, oraz Letnia Mieszanka Warzywna.
Instrukcje
W małym rondelku przynieś 1/2. wody do wrzenia.
Dodaj dynię; przykryj i gotuj przez 3-4 minuty lub do miękkości.
W dużej misce wymieszaj sok z cytryny, olej, koperek, czosnek, musztardę, cukier, sól i pieprz. Delikatnie dodaj Kabaczek i ser.
Przełóż na półmisek do serwowania.
Połącz pomidor i cebulę; łyżka do mieszanki do squasha.