Sum z farszem Grzybowo-szpinakowym

Sum z farszem Grzybowo-szpinakowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Sum z farszem grzybowym i szpinakowym. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 647 kalorii, 21g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ciężkiej śmietany, cayenne, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Farsz z dzikich grzybów i szpinaku, Pieczarkowy szpinak Indyk Quiche z farszem, oraz Farsz Grzybowy.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia28
Magazyn