Sum i placek ziemniaczany (Pastel de Bagre y Papa)
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 854 kalorie, 49g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Jeśli $3.99 za porcję spada w budżecie, Sum i placek ziemniaczany (Pastel de Bagre y Papa) może być spektakularny pescatarian przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 56 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać tabletki bulionu ryb, masło, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zapiekanka ziemniaczano-kukurydziana (pastel De Papa Con Eliote), Sum panierowany (Bagre Apanado o a la Milanesa), oraz Papa Charles' Sweet Potato Pie dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.