Sum Czerniejący
Blackened Catfish to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 25 porcjami. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz filety z suma, oliwę z oliwek, oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sum Czerniejący, Sum Czerniejący, oraz Sum Czerniejący dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brojler na ciepło. W małej misce, połączyć paprykę, oregano, cayenne, łyżeczka soli i łyżeczka czarnego pieprzu.
Filety ułożyć na blasze do pieczenia. Lekko posmarować obie strony olejem, a następnie natrzeć mieszanką przypraw.Smażyć rybę, aż będzie nieprzejrzysta i lekko zwęglona, 3 do 5 minut na stronę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.