Sugo Grzybowe

Sugo Grzybowe
Mushroom Sugo to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 906 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kostkę bulionu wołowego, liść laurowy, parszywy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle z grzybowym Ragu), Guanciale & Mandarin Sugo, oraz Sugo Wieprzowe Ze Strozzapreti.

Instrukcje

1
Umieść suche grzyby do namoczenia w misce z 2 szklankami ciepłej wody. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Powoli gotuj mieloną cebulę, aż będzie głęboko złoty: 
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim, gęstym dnie garnka (4 lub 5 quart) na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dodać mieloną cebulę i wymieszać, aby pokryć oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmieni głęboki złoty kolor, o 30 do 40 protokół. W razie potrzeby obniżyć temperaturę, aby cebula nie wyschła.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1
Dodać zmieloną marchewkę i gotować przez 5-6 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2
Dodać seler i gotować do miękkości, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
3
Dodać czosnek, pietruszkę, rozmaryn, tymianek i majeranek. Gotować jeszcze 4-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Wyjmij porcini z moczonej cieczy, zachowując płyn. Najprostszym sposobem na to jest wlanie porcini i moczenie płynu przez filtr do kawy, do miski lub miarki. Pomaga to usunąć wszelkie ziarna, które mogą pozostawać w moczonej cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Grzyby drobno posiekać i dodać do warzyw w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Dodaj wino: popchnij warzywa na jedną stronę garnka i zwiększ ciepło do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Dodaj 1/2 szklanki czerwonego wina z boku garnka bez warzyw i gotuj na dużym ogniu przez 2-3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Dodaj pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu: 
9
Dodaj sos pomidorowy, 1 1/2 szklanki płynu do namaczania grzybów, kostkę bulionu (rozbij ją palcami podczas dodawania) i liść laurowy do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
10
Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć ogień do niskiej.
11
Dodaj zmielony czarny pieprz do smaku. Przykryć garnek i dusić, mieszając od czasu do czasu, przez 1 1/2 godziny. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
12
Podawać na polenta lub wrzucić z ravioli lub innego makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
RavioliRavioli
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn