Sugar Plum Cake Pops
Sugar Plum Cake Pops może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 208 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pianek, czekolada powłoka, Skórka z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto Cynamonowo-Cukrowe Śliwkowe, Blue Sugar Plum Cake, oraz Sugar Plum White Chocolate Cake Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym garnku na średnim ogniu roztopić masło.
Dodać pianki, mieszając do pokrycia z masłem. Nadal mieszaj i gotuj, aż pianki całkowicie się stopią.
Zdjąć z ognia i wymieszać z płatkami ryżowymi i skórką z cytryny.
Wymieszać aż do całkowitego pokrycia płatków.
Używając niewielkiej miary 1/4 filiżanki, zwiń mieszankę ryżu i prawoślazu w kulki wielkości piłki golfowej. Pamiętaj, aby mocno skompresować mieszankę zbóż. Szaszłyk lizak kij przez środek piłki. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną i pałeczkami.
Roztopić czekoladę na podwójnym kotle. Dip każde ciasto pop do roztopionej czekolady.
Usuń i pozwól, aby nadmiar kapał, lekko obracając się, aby całkowicie pokryć. Wbij Popy do kawałka Kwiatowej pianki lub miski pełnej ryżu, aby stać prosto, aby czekolada mogła się lekko ustawić.
Odstawić 5 minut. Zanurz górną połowę każdego popu w posypce.
Umieścić patyczki z powrotem w pianie lub ryżu i umieścić w lodówce, aby ustawić całkowicie, lub pozostawić do Ustawienia na kilka godzin w temperaturze pokojowej.