Niedzielny Brunch: Zwiebelkuchen
Niedzielny Brunch: Zwiebelkuchen może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 869 kalorii. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, bekon, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 52 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niedzielny Brunch Zapiekanka, Niedzielny Brunch: Musli, oraz Niedzielny Brunch: Tourtière dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ciepłą wodę, drożdże i cukier i odstawić, aż drożdże zaczną się spieniać.
Umieść mąkę i sól w dużej misce i wymieszaj, aby połączyć.
Połącz roztopione masło, jajko i mleko, a gdy drożdże zostaną sprawdzone, mieszanka drożdży i wody.
Wlać mąkę i wymieszać drewnianą łyżką, aż wszystkie składniki zostaną włączone i utworzy się lepkie ciasto.
Umieścić w dobrze nasmarowanej misce i pozostawić do podwojenia luzem, o 20 protokół.
Boczek gotować na patelni, aż prawie chrupiące; usunąć i osuszyć na ręcznikach papierowych i z grubsza posiekać.
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu boczku i odstawić na ciepło.
Dodać cebulę do patelni i gotować na średnim ogniu, mieszając często aż bardzo miękkie i brązowe, o 15 protokół.
Połączyć śmietanę, śmietanę i jajko.
Rozgrzej piekarnik do 375°.
Ciasto umieścić w dobrze naoliwionej patelni 9x13 i opuszkami palców rozciągnąć, aż całkowicie pokryje patelnię.
Na ciasto ułożyć cebulę i posiekany boczek, następnie zalać mieszanką śmietanowo-jajeczną i posypać szalotkami.
Piec, aż ciasto będzie złoty kolor, o 40 protokół.
Wyjąć z patelni, pokroić i podawać.