Niedzielny Brunch: Zwiebelkuchen

Niedzielny Brunch: Zwiebelkuchen
Niedzielny Brunch: Zwiebelkuchen może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 869 kalorii. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, bekon, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 52 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niedzielny Brunch Zapiekanka, Niedzielny Brunch: Musli, oraz Niedzielny Brunch: Tourtière dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć ciepłą wodę, drożdże i cukier i odstawić, aż drożdże zaczną się spieniać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
2
Umieść mąkę i sól w dużej misce i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połącz roztopione masło, jajko i mleko, a gdy drożdże zostaną sprawdzone, mieszanka drożdży i wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
JajkoJajko
4
Wlać mąkę i wymieszać drewnianą łyżką, aż wszystkie składniki zostaną włączone i utworzy się lepkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
5
Umieścić w dobrze nasmarowanej misce i pozostawić do podwojenia luzem, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Boczek gotować na patelni, aż prawie chrupiące; usunąć i osuszyć na ręcznikach papierowych i z grubsza posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
7
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu boczku i odstawić na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
8
Dodać cebulę do patelni i gotować na średnim ogniu, mieszając często aż bardzo miękkie i brązowe, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Połączyć śmietanę, śmietanę i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
JajkoJajko
10
Rozgrzej piekarnik do 375°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Ciasto umieścić w dobrze naoliwionej patelni 9x13 i opuszkami palców rozciągnąć, aż całkowicie pokryje patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Na ciasto ułożyć cebulę i posiekany boczek, następnie zalać mieszanką śmietanowo-jajeczną i posypać szalotkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
CebulaCebula
BoczekBoczek
KremKrem
CiastoCiasto
JajkoJajko
13
Piec, aż ciasto będzie złoty kolor, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Wyjąć z patelni, pokroić i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn