Suflety z brązowego cukru z Crème Anglaise

Suflety z brązowego cukru z Crème Anglaise
Suflety z brązowego cukru z Crème Anglaise mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka, cukru granulowanego, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń chlebowy z brązowym cukrem z Crème Anglaise, Suflety czekoladowe z Creme Anglaise, oraz Suflety z ciemnej czekolady z kardamonem Crème Anglaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać 1/2 szklanki mleka do średniego rondla na średnim ogniu. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać nasiona i fasolę do mleka. Gotować 6 minut( nie gotować); wyrzucić fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
NasionaNasiona
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Połącz 2 łyżki cukru granulowanego i jajka w misce. Stopniowo dodawać gorącą mieszaninę mleka do miski, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaninę do patelni. Gotować na średnim ogniu przez 4 minuty lub aż mieszanina pokryje tył łyżki, stale mieszając. Natychmiast wlać do miski. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
3
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Lekko pokryć 6 (8-uncji) ramekinów sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Posypać równomiernie 2 1/2 łyżki cukru granulowanego, przechylając i obracając naczynia, aby pokryć boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
6
Połącz brązowy cukier, mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
7
Masło umieścić w rondlu średnio ciężkich na średnim ogniu; gotować przez 3 minuty lub aż masło lekko brązowieje. Wymieszać mieszaninę mąki i 1 1/4 szklanki mleka; doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając, i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Odstawić 5 minut. Wymieszaj ekstrakt z wanilii i żółtko jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
żółtko Jajażółtko Jaja
9
W dużej misce połączyć białka i śmietanę z kamienia nazębnego; odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut. Ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się średnie szczyty. Delikatnie wymieszaj jedną czwartą białek do mieszanki mlecznej; delikatnie złóż pozostałe białka. Delikatnie łyżka mieszanki do przygotowanych potraw. Ostro stuknij naczynia 2 lub 3 razy na blacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Umieść naczynia na rozgrzanej blasze do pieczenia i przywróć blachę do piekarnika 425. Natychmiast obniżyć temperaturę piekarnika do 350; piec suflety w temperaturze 350 przez 30 minut lub aż będą puszyste i złociste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
11
Podawać natychmiast z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 18 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn