Suflet Z Podwójną Cytryną

Suflet Z Podwójną Cytryną
Suflet z podwójną cytryną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 205 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę z kamienia nazębnego, mleko, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Suflet Malinowy Podwójny, Podwójny suflet czekoladowy z ciepłym sosem Krówkowym, oraz Suflet Cytrynowy.

Instrukcje

1
8 (6-uncji) ramekinów lub kubków kremu w sprayu do gotowania; posypać 2 łyżkami cukru granulowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Ułożyć przygotowane ramekiny na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
4
Mąkę umieścić w małym rondlu. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką aż do dobrze wymieszanego. Wymieszaj skórkę z cytryny, sok z cytryny i 1/4 szklanki cukru granulowanego. Gotować mieszankę cytryny na średnim ogniu, aż będzie gęsta i bąbelkowa (około 5 minut), stale mieszając. Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do żółtek, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaninę mleka na patelnię i gotować na średnim ogniu, aż zgęstnieje (około 3 minut), stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CytrynaCytryna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia.
6
Umieść patelnię w dużej wypełnionej lodem misce na 25 minut lub aż krem osiągnie temperaturę pokojową, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
7
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól na dużej prędkości miksera, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając mieszaninę białek, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złóż jedną czwartą mieszaniny białek do mieszaniny cytryny i delikatnie złóż pozostałą mieszaninę białek. Wymieszać łyżką do przygotowanych ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CytrynaCytryna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut lub aż suflety będą puszyste i gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
W małym rondelku rozgrzać twaróg cytrynowy na małym ogniu do ogrzania. Łyżka 1 łyżki twarogu cytrynowego do każdego Suflera i posypać 2 łyżkami cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Lemon CurdLemon Curd
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn