Suflet z gorącą czekoladą

Suflet z gorącą czekoladą
Suflet z gorącą czekoladą trwa około 1 godzina i 17 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Dobrze sprawdza się jako napój. Wiele osób robiło ten przepis, a 1435 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka kakao w proszku, cukier, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Suflet Z Gorącej Czekolady, Suflet Z Gorącą Czekoladą, oraz Suflet Kakaowy Na Gorąco.

Instrukcje

1
Weź cztery 200 ml sufletów i posmaruj je całkowicie zmiękczonym masłem. Schłodzić potrawy przez 5 minut, a następnie, jako polisę ubezpieczeniową, aby suflet nie przyklejał się do naczynia, nałożyć drugą warstwę jak wcześniej. Wskazówka trochę startej czekolady do każdego naczynia, toczyć naczynie wokół przechylając go, jak to zrobić, że jest równomiernie wyłożone cały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
W cukierni crme wymieszaj mąkę, cukier i mąkę kukurydzianą. Do miski włóż żółtko i całe jajko, wymieszaj, a następnie ubijaj w połowie mieszanki mąki, aby uzyskać gładką pastę. Dodać resztę mieszanki mąki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać mleko i śmietanę do garnka i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodaj czekoladę i ubijaj, aż się rozpuści i będzie gładka, bez grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
6
Stopniowo wymieszać gorącą czekoladę wymieszać w pastę. Wróć do pan. Gotować, mieszając, na średnim ogniu przez 5 minut do gładkiej, gęstej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Cocoa MixHot Cocoa Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Zdjąć z ognia. Pozostaw do ostygnięcia, ubijając od czasu do czasu trzepaczką do drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Zrób ganache: powoli rozgrzej krem na patelni. Tuż przed zagotowaniem zdejmij ciepło i dodaj czekoladę. Beat stale do aksamitnej konsystencji, stopniowo posypując kakao w miarę rozpuszczania. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Białka ubić na miękkie szczyty za pomocą elektrycznej trzepaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Posypać cukrem podczas mieszania. Ubijaj, aby uzyskać sztywne, jędrne szczyty, aby nadać objętość sufletom.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
12
Wymieszać cukiernię crme i ganache w dużej misce. Wymieszać 2 łyżki białka. Ostrożnie złożyć jedną trzecią reszty, przecinając mieszaninę. Złóż w innej trzeciej (uważaj, aby nie stracić objętości); złóż resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Łyżka mieszanki do naczyń, aby wypełnić je przez trzy czwarte, a następnie delikatnie wcisnąć łyżkę, aby upewnić się, że wypełnia wszystkie luki. Napełnij naczynia do góry mieszaniną, a następnie uderz każdą potrawę na powierzchnię, aby mieszanina wypełniła boki.
14
Weź nóż do palety i przeciągnij go na wierzch każdego naczynia, aby mieszanina była całkowicie płaska. Poświęć trochę czasu, aby wytrzeć wszelkie rozpryski z zewnątrz każdego naczynia, lub będą palić się podczas gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do PaletyNóż Do Palety
15
Tak więc mieszanina przyzwyczajenie trzymać się górnej części formy, i dać proste wykończenie, przejdź wokół górnej krawędzi mieszaniny z palcem.
16
Na środku posypać odrobiną startej czekolady, następnie piec suflety przez 15-17 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
17
Sufle powinny wzrosnąć o około dwie trzecie ich pierwotnej wysokości i potrząsać po przesunięciu, ale być ustawione na górze. Aby podać, zrób mały dip łyżką w środku każdego z nich, a następnie wlej pojedynczą śmietanę lub dodaj łyżkę lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedynczy KremPojedynczy Krem
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn