Suflet Kasztanowy

Suflet Kasztanowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj suflet z kasztanów. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 623 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz serek śmietankowy, cukier, wanilia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 11 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Suflet kasztanowo-Armagnacowy z sosem słodko-gorzkim czekoladowym, Farsz kasztanowo-figowy, oraz Hummus Kasztanowy.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Calvet Cremant de Bordeaux Brut z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Piękne złocistożółte ciało z bardzo drobnymi i trwałymi pęcherzykami.Wyrazisty nos żółtych owoców i brioche. Świeże i zrównoważone podniebienie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 11 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn