Suflet Cytrynowy

Suflet Cytrynowy
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Suflet cytrynowy może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 15. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cukru granulowanego, łatwego twarogu cytrynowego, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Suflet Cytrynowy, Suflet Cytrynowy, oraz Suflet Cytrynowo-Migdałowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko coat 5 lekko nasmarowane 4-oz. ramekiny z granulowanym cukrem, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Umieścić na patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
W dużej misce wymieszać 1 szklankę twarogu cytrynowego i kolejne 2 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Białka ubić ze śmietaną z kamienia nazębnego na średniej prędkości mikserem elektrycznym 1 do 2 minut lub do uzyskania miękkich szczytów. Delikatnie złóż jedną czwartą mieszaniny białek jaj w mieszaninę twarogu za pomocą gumowej szpatułki; złóż pozostałe białka aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
SzpatułkaSzpatułka
6
Wlać delikatnie do ramekinów, napełniając do góry. Uruchom czubek kciuka wokół krawędzi ramekins, wycierając czyste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut; zmniejszyć ogień do 350, i piec 4 minuty lub do souffls wzrost i są ustawione. (Środek powinien być lekko luźny po wstrząśnięciu.) Posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać natychmiast z pozostałym twarogiem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn