Strudle Wiśniowe

Strudle Wiśniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj strudli z wiśni. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka phyllo, skrobia kukurydziana, cukier granulowany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Strudle Wiśniowe, Łatwe Strudle Wiśniowe, oraz Kwaśna śmietana Cherry Coffee cake – możesz zrobić ten cherry coffeecake we własnej kuchni, a co najlepsze jest to łatwe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś wiśnie (z dowolnymi sokami), 3/4 szklanki cukru i skrobię kukurydzianą do wrzenia w 2 1/2 do 3 kwarty ciężkiego rondla, mieszając od czasu do czasu, następnie gotuj na wolnym ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Przelać nadzienie do miski i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podczas gdy nadzienie wiśniowe chłodzi się, Ułóż 3 arkusze filo w 1 warstwie na powierzchni roboczej i pozostaw do wyschnięcia 15 minut. Utrzymując 12 pozostałych arkuszy ułożonych w stos, podziel na pół, a następnie ułóż połówki. Przykryj stos kawałkiem folii i zwilżonym ręcznikiem kuchennym. Drobno pokruszyć 3 suszone arkusze phyllo do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Ułóż 1 kawałek filo na powierzchni roboczej krótkim bokiem najbliżej Ciebie (pozostaw pozostałe arkusze pokryte) i posmaruj masłem. Top z 3 więcej kawałki filo, szczotkowanie każdy z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
6
Posypać 2 łyżki pokruszone phyllo nad dolną trzecią phyllo maślane, pozostawiając 2-calowy granicy wzdłuż dołu i boków, a następnie góry z zaokrąglonym 1/3 napełniania filiżanki. Fold dolnej krawędzi phyllo się nad nadzieniem i złożyć po bokach, aby całkowicie zamknąć wypełnienie, a następnie zwinąć phyllo tworząc strudel, o 4 1/2 przez 2 1/2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Przenieść, szew stronie w dół, do maślanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Wierzch posmarować masłem, posypać lekko 1/4 łyżeczki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
9
Wytnij 2 (1-calowe) otwory wentylacyjne po przekątnej w górnej części strudla, w odległości około 1 1/2 cala, za pomocą noża do parkowania. Zrób 5 więcej strudli w ten sam sposób.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
10
Piec strudele w środku piekarnika, aż złoty kolor i chrupiące, 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Przenieść do stojaka i ostudzić 30 minut.
12
* Użyliśmy wiśni IFQ (indywidualnie szybko mrożonych) z sadów Friske (231-599-2604), w Charlevoix, Michigan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
1
* Strudle można piec 2 godziny wcześniej i przechowywać na stojaku w temperaturze pokojowej.* Nadzienie wiśniowe można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn