Stroganoff wołowo-pieczarkowy
Wołowina i grzyby Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 612 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Udaj się do sklepu i podnieś szeroki makaron jajeczny, grzyby Pre shiitake, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jeden garnek wołowina i pieczarki Stroganoff, Pieczarkowa Wołowina Stroganoff, oraz Pieczarkowo-Wołowy Stroganoff.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Olej ciepła w dużej patelni na dużym ogniu; wirować do herbu.
Dodać wołowinę; posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować 4 protokół lub aż zbrązowieje, obracając się do brązowego ze wszystkich stron.
Zredukuj ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj por, tymianek, czosnek, i grzyby; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Mieszankę grzybową posypać mąką i papryką; gotować 30 sekund, ciągle mieszając.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 2 minuty lub aż sos jest zagęszczony, często mieszając. Wymieszaj wołowinę, pozostałą 1/2 łyżeczki soli, pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu i kwaśną śmietanę.
Podawać nad makaronem; posypać natką pietruszki.