Strawberry Biscuit Shortcake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj ciastko Truskawkowe. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 9g tłuszczu i w sumie 262 kalorii. Za 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, cukru, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Strawberry Biscuit Shortcake, Kremowe Ciastko Truskawkowe, oraz Ciastko Truskawkowe Z Cukrem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, 2 łyżki cukru, proszek do pieczenia i sól.
Pokroić na maśle, aż mieszanina przypomina gruboziarniste okruchy. Stopniowo mieszaj mleko, aż powstanie miękkie ciasto.
Upuść ciasto, układając łyżki stołowe w osiem kopców na lekko natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 12-15 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostudzić na ruszcie.
W międzyczasie umieść truskawki, sok pomarańczowy i pozostały cukier w misce; delikatnie wymieszaj. Podziel shortcakes na pół poziomo.
Połóż dolne połówki na talerzach do serwowania; na wierzch z bitą polewą i truskawkami. Wymień blaty shortcake.