Stojące Żeberko Pieczone Z Gruszką-Przepis Na Glazurę Brandy

Stojące Żeberko Pieczone Z Gruszką-Przepis Na Glazurę Brandy
Stojące żeberko pieczone z gruszką-przepis na glazurę Brandy jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1814 kalorii, 79g białka, oraz 157 g tłuszczu każdy. Na 12,28 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać zapas wołowiny, do 4 liści szałwii, brandy gruszki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć gruszki można śledzić to danie główne z Naleśniki kukurydziane z figami i gruszkami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Przepis Na Pieczeń Żeberka Stojącego, Pieczeń żeberka stojącego z przepisem Jus, oraz Pieczenie Żeber Stojących dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 93°. pieczeń obficie doprawić solą i pieprzem, a następnie umieścić na blasze w dużym naczyniu do pieczenia i piec przez 3 godziny.W międzyczasie roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu, następnie podsmażyć szalotki, aż będą przezroczyste, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dodać gruszki, dobrze wymieszać do herbu i smażyć przez 10-12 minut lub aż zmiękną.Rozpuścić bulion wołowy, dodać gruszkową brandy, doprawić solą i pieprzem, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, a następnie zdjąć z ognia, aby stać i zagęścić.Po 3 godzinach pieczenia w piekarniku sprawdź temperaturę-gdy tylko osiągnie 49°, wyjmij ją, lekko polej i pozostaw, lekko przykrytą folią, przez 30 minut. W ciągu ostatnich 10 minut odpoczynku, ustawić piekarnik na550.powrót pieczeń do piekarnika i gotować przez 8-10 minut lub aż powstanie chrupiąca skórka na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bulion WołowyBulion Wołowy
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Wyjąć pieczeń, szczotkować obficie szkliwem i odpoczywać przez kolejne 15 minut. Pokroić i podawać z dodatkową glazurą.Więcej pieczeń na Food Republic: miód i cydr pieczona noga z jagnięciny
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga JagnięcaNoga Jagnięca
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4
Pieczeń jagnięca ze świeżymi ziołami
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
5
Jak Zrobić Pieczeń Wołową
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn