Stojące Żeberko Pieczone Z Gruszką-Przepis Na Glazurę Brandy
Stojące żeberko pieczone z gruszką-przepis na glazurę Brandy jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1814 kalorii, 79g białka, oraz 157 g tłuszczu każdy. Na 12,28 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać zapas wołowiny, do 4 liści szałwii, brandy gruszki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć gruszki można śledzić to danie główne z Naleśniki kukurydziane z figami i gruszkami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Przepis Na Pieczeń Żeberka Stojącego, Pieczeń żeberka stojącego z przepisem Jus, oraz Pieczenie Żeber Stojących dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93°. pieczeń obficie doprawić solą i pieprzem, a następnie umieścić na blasze w dużym naczyniu do pieczenia i piec przez 3 godziny.W międzyczasie roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu, następnie podsmażyć szalotki, aż będą przezroczyste, około 5 minut.
Dodać gruszki, dobrze wymieszać do herbu i smażyć przez 10-12 minut lub aż zmiękną.Rozpuścić bulion wołowy, dodać gruszkową brandy, doprawić solą i pieprzem, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, a następnie zdjąć z ognia, aby stać i zagęścić.Po 3 godzinach pieczenia w piekarniku sprawdź temperaturę-gdy tylko osiągnie 49°, wyjmij ją, lekko polej i pozostaw, lekko przykrytą folią, przez 30 minut. W ciągu ostatnich 10 minut odpoczynku, ustawić piekarnik na550.powrót pieczeń do piekarnika i gotować przez 8-10 minut lub aż powstanie chrupiąca skórka na zewnątrz.
Wyjąć pieczeń, szczotkować obficie szkliwem i odpoczywać przez kolejne 15 minut. Pokroić i podawać z dodatkową glazurą.Więcej pieczeń na Food Republic: miód i cydr pieczona noga z jagnięciny
Pieczeń jagnięca ze świeżymi ziołami
Jak Zrobić Pieczeń Wołową