Stojak jagnięcy z Pasilla Chiles

Stojak jagnięcy z Pasilla Chiles
Stelaż jagnięcy z Pasilla Chiles jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 155 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, pasilla chiles, 8-kostną jagnięcinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Farsz z Pasilla Chiles, Zupa Tortilla ze smażonymi Chilami Pasilla, oraz Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej żeliwną patelnię lub patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek i tost na umiarkowanym ogniu, aż skóra jest zaczerniona w miejscach, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Tymczasem toast pasillas na patelni: naciśnij łopatką i obróć raz, aż będzie giętki i pachnący, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Przenieść chiles do żaroodpornej miski i przykryć gorącą wodą. Kuchenka mikrofalowa O Dużej Mocy przez 1 minutę, aż chiles są całkowicie nawodnione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Przenieść chiles do blendera i dodać 1/3 szklanki ich moczenia cieczy. Czosnek obrać i dodać do blendera z miodem, octem, oregano, kminkiem, 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Puree, następnie przecedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Jagnięcinę pocierać 1/3 szklanki puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Odstawić na 2 godziny lub przechowywać w lodówce na noc.
8
W małym rondlu, gotować Pozostałe puree z 1/4 szklanki wody; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Rozpal grilla i nasmaruj ruszty. Grillować jagnięcinę na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając i obracając stojaki, aż lekko zwęglone Na zewnątrz i natychmiastowy odczyt termometr umieszczony w środku mięsa rejestruje 135 średnio rzadkie, 30 minut; przenieść mięso do umiarkowanego ciepła, jeśli zacznie się palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia; odstawić na 5 minut. Jagnięcinę pokroić w kotlety i udekorować posiekaną czerwoną cebulą, natką pietruszki i queso aejo.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
11
Podawać z sosem pasilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia1
Magazyn