Stojak jagnięcy z Pasilla Chiles
Stelaż jagnięcy z Pasilla Chiles jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 155 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, pasilla chiles, 8-kostną jagnięcinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Farsz z Pasilla Chiles, Zupa Tortilla ze smażonymi Chilami Pasilla, oraz Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej żeliwną patelnię lub patelnię.
Dodać czosnek i tost na umiarkowanym ogniu, aż skóra jest zaczerniona w miejscach, 10 protokół.
Tymczasem toast pasillas na patelni: naciśnij łopatką i obróć raz, aż będzie giętki i pachnący, 1 minutę.
Przenieść chiles do żaroodpornej miski i przykryć gorącą wodą. Kuchenka mikrofalowa O Dużej Mocy przez 1 minutę, aż chiles są całkowicie nawodnione.
Przenieść chiles do blendera i dodać 1/3 szklanki ich moczenia cieczy. Czosnek obrać i dodać do blendera z miodem, octem, oregano, kminkiem, 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Puree, następnie przecedzić.
Jagnięcinę pocierać 1/3 szklanki puree.
Odstawić na 2 godziny lub przechowywać w lodówce na noc.
W małym rondlu, gotować Pozostałe puree z 1/4 szklanki wody; zachować ciepło.
Rozpal grilla i nasmaruj ruszty. Grillować jagnięcinę na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając i obracając stojaki, aż lekko zwęglone Na zewnątrz i natychmiastowy odczyt termometr umieszczony w środku mięsa rejestruje 135 średnio rzadkie, 30 minut; przenieść mięso do umiarkowanego ciepła, jeśli zacznie się palić.
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia; odstawić na 5 minut. Jagnięcinę pokroić w kotlety i udekorować posiekaną czerwoną cebulą, natką pietruszki i queso aejo.