Stelaż Wieprzowy Z Ziołami
Herb-Crusted Rack wieprzowiny może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1030 kalorii, 59G białka, oraz 84g tłuszczu każdy. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz rosół z kurczaka, wieprzowinę, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stelaż wieprzowy z ziołami, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę natrzeć oliwą z oliwek i posypać solą. Czosnek wymieszać z 4 kolejnymi składnikami; nacisnąć na wieprzowinę.
Umieść wieprzowinę na stojaku w lekko natłuszczonej patelni brojlerów; przykryj końcówki kości folią aluminiową, aby zapobiec przypaleniu.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 15 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję 16
Przełożyć wieprzowinę na tacę do serwowania.
Wlać kapie z patelni na patelnię.
Dodać masło do kapieli; gotować na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Ubić mąkę na gładką masę. Gotować, ubijając stale, aż karmel zabarwiony. Stopniowo ubijać bulion i następne 3 składniki; gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 2 do 3 minut lub do momentu zagęszczenia mieszaniny i bąbelków.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: poproś swojego rzeźnika, aby wyciął Stojaki na ładną prezentację. Półka wieprzowa to świeży schab z kością.