Stelaż jagnięcy ze skórką z kolendry i gorczycy

Stelaż jagnięcy ze skórką z kolendry i gorczycy
Stelaż jagnięcy z Kolendro-gorczycą jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 2 porcjami. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 52 minuty. Jeśli masz jagnięcinę , sól i pieprz, nasiona gorczycy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stelaż jagnięcy z musztardowo-ziołową skórką, Portobellos ze skórką z nasion kolendry i gorczycy, oraz Stelaż jagnięcy z szałwią skórką dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W52 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn