Stelaż jagnięcy z sosem musztardowo-Szalotkowym
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Stelaż jagnięciny z sosem musztardowo-Szalotkowym może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 16 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz musztardę dijon, olej roślinny, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Stelaż jagnięcy z sosem musztardowo-Szalotkowym, Kolendra-stelaż jagnięcy z szalotką Jus, oraz Stelaż z jagnięciny z miętowo-szalotkowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju, aż się połysk. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem.
Dodać jagnięcinę na patelni, strona tłuszczu w dół, i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż bogato rumiane, o 3 protokół. Obrócić bok tłuszczu jagnięcego i gotować przez 2 minuty dłużej.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz stelaż przez około 20 minut, aż do natychmiastowego odczytu termometru umieszczonego na środku rejestry mięsa 125 dla średnio rzadkich.
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia i odstawić na 10 minut.
Wyrzucić tłuszcz na patelni.
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki oleju i szalotki na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Dodaj Czas i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Wyjmij patelnię z ognia. Wmieszać całe ziarno, musztardy Dijon i tymianek. SOS doprawiamy solą i pieprzem.
Jagnięcinę pokroić w kotlety i ułożyć na rozgrzanych talerzach. Łyżkę sosu na jagnięcinę i podawać.