Stelaż dziczyzny nadziewanej pekanami, porzeczkami, kiełbasą i gruszkami

Stelaż dziczyzny nadziewanej pekanami, porzeczkami, kiełbasą i gruszkami
Stojak z dziczyzny Nadziewane Pekan, porzeczki, kiełbasa, i gruszki może być tylko przystawka szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $9.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 610 kalorii, 49g białka, oraz 28g tłuszczu. Jeśli masz cebulę, porzeczki, gałązki rozmarynu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Stelaż Dziczyzny Nadziewanej Pekanami, Porzeczkami, Kiełbasą I Gruszkami, Stelaż dziczyzny nadziewanej pekanami, porzeczkami, kiełbasą i gruszkami, oraz Faszerowane Acorn Squash z Quinoa, gruszki, i pekan.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj posiekaną cebulę; smażyć, aż przezroczyste, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać kiełbaski. Smażyć do brązowego, zrywając z łyżką, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść mieszaninę do średniej miski, a następnie dodać gruszki, orzechy pekan, porzeczki i posiekany rozmaryn. Doprawić solą i pieprzem. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PorzeczkiPorzeczki
RozmarynRozmaryn
KiełbasaKiełbasa
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Używając długiego cienkiego noża, wykonaj 1 cięcie przez środek oka dziczyzny. Obróć nóż o 90 stopni i włóż ponownie, tworząc X przez środek. Włóż uchwyt długiej drewnianej łyżki przez X; Uchwyt rolki, aby utworzyć wnękę o średnicy od 1 do 2 cali. Rzeczy z nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
NóżNóż
5
Rozgrzej piekarnik do 218°. Ułóż pokrojoną cebulę, czosnek i zioła na patelni. Wymieszać z 3 łyżkami oleju. Dziczyznę natrzeć pozostałą 1 łyżką oleju, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
DziczyznaDziczyzna
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
ZiołaZioła
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać dziczyznę; gotować do brązowego ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
8
Na patelni ułożyć dziczyznę na warzywach. Pieczeń, aż termometr włożony do centrum rejestry 49° na rzadkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
DziczyznaDziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
9
Odstawić na 10 minut. Pokroić między kościami; podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Magazyn