Stelaż dziczyzny nadziewanej pekanami, porzeczkami, kiełbasą i gruszkami
Stojak z dziczyzny Nadziewane Pekan, porzeczki, kiełbasa, i gruszki może być tylko przystawka szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $9.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 610 kalorii, 49g białka, oraz 28g tłuszczu. Jeśli masz cebulę, porzeczki, gałązki rozmarynu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Stelaż Dziczyzny Nadziewanej Pekanami, Porzeczkami, Kiełbasą I Gruszkami, Stelaż dziczyzny nadziewanej pekanami, porzeczkami, kiełbasą i gruszkami, oraz Faszerowane Acorn Squash z Quinoa, gruszki, i pekan.
Instrukcje
1
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj posiekaną cebulę; smażyć, aż przezroczyste, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodać kiełbaski. Smażyć do brązowego, zrywając z łyżką, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść mieszaninę do średniej miski, a następnie dodać gruszki, orzechy pekan, porzeczki i posiekany rozmaryn. Doprawić solą i pieprzem. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Porzeczki
Rozmaryn
Kiełbasa
Orzeszki Pekan
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Używając długiego cienkiego noża, wykonaj 1 cięcie przez środek oka dziczyzny. Obróć nóż o 90 stopni i włóż ponownie, tworząc X przez środek. Włóż uchwyt długiej drewnianej łyżki przez X; Uchwyt rolki, aby utworzyć wnękę o średnicy od 1 do 2 cali. Rzeczy z nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziczyzna
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Nóż
5
Rozgrzej piekarnik do 218°. Ułóż pokrojoną cebulę, czosnek i zioła na patelni. Wymieszać z 3 łyżkami oleju. Dziczyznę natrzeć pozostałą 1 łyżką oleju, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Dziczyzna
Czosnek
Cebula
Zioła
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
6
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać dziczyznę; gotować do brązowego ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziczyzna
8
Na patelni ułożyć dziczyznę na warzywach. Pieczeń, aż termometr włożony do centrum rejestry 49° na rzadkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Dziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Patelnia
9
Odstawić na 10 minut. Pokroić między kościami; podawać z warzywami.