Steki Z Grilla Balsamico
Grillowane steki Balsamico może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 785 kalorii, 35g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 5,43 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka konfitury figowe, maślany ser czosnkowo-ziołowy do smarowania, steki wołowe chuck-eye i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Steki Z Grilla Balsamico, Grillowane steki z łososia z sosem Chipotle-Ponzu i grillowaną fasolką szparagową, oraz Broccoli Balsamico.
Instrukcje
Przetwórz vinaigrette i konserwy w blenderze, aż będą gładkie.
Umieść steki i mieszaninę vinaigrette w płytkim naczyniu lub dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Usuń steki z marynaty, odrzucając marynatę.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
5 do 7 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć na półmisek i równomiernie posypać solą i pieprzem; ogrzać.
Podgrzać ser w małym rondlu na małym ogniu, często mieszając, 2 do 4 minut lub do rozpuszczenia.
Sos serowy podawać ze stekami.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy czosnku Alouette + zioła