Stek Zapiekany Z Puree Z Kalafiora

Stek Zapiekany Z Puree Z Kalafiora
Pieczony stek z puree z kalafiora może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 420 kalorii, 26g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.84 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz kalafior, pietruszkę z płaskim liściem, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 48 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z Purée z kalafiora, Zapiekane przegrzebki z puree z kalafiora i brukselką balsamiczną, oraz 5 Składnik poniedziałek: pieczone udka z kurczaka nad Puree z kalafiora dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn