Stek w stylu nowojorskim z Saute grzybowym

Stek w stylu nowojorskim z Saute grzybowym
Stek w stylu nowojorskim z Saute grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1029 kalorii, 125g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $12.82 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odbierz A. 1. marynata Steakhouse new york steakhouse, pieczarki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj New York Strip Steak z sosem grzybowym z czerwonego wina, Grillowany New York Strip Steak z sosem do steków z piwa i melasy, oraz New York Strip Steak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stek umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
2
Wlać 1/2 szklanki marynaty na stek; włączyć równomiernie płaszcz obie strony steku. Przechowywać w lodówce 30 min. marynować, obracając się od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
3
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć stek z marynaty; wyrzucić marynatę. Grillowany stek 13 do 16 min. dla średnio rzadkich do średnich doneness, obracając okazjonalnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć stek z grilla; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Gotować i wymieszać grzyby, cebulę i czosnek na dużej patelni na średnim ogniu 5 min. Wymieszać z pozostałą marynatą; dusić na małym ogniu 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MarynataMarynata
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Stek pokroić na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek
8
Podawać posypane mieszanką grzybową.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnica Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia69
Magazyn