Stek W Stylu Country
Stek w stylu Country może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 430 kalorii, 43g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 118 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka mąki, sól koszerna, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 86%. Podobne przepisy to Stek W Stylu Country, Stek W Stylu Wiejskim, oraz Stek Smażony Na Wsi.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Mięso z ziarnem pokroić w plastry o grubości 1/2 cala i doprawić z obu stron solą i pieprzem.
Umieść mąkę na patelni. Zagrzebać kawałki mięsa z obu stron w mące. Zmiękcz mięso, za pomocą urządzenia igłującego, aż każdy kawałek ma grubość 1/4 cala. Ponownie zagrzebać w mące i odstawić.
Dodaj tyle oleju roślinnego lub tłuszczu boczku, aby po prostu pokryć dno 4 do 5-quart holenderski piekarnik ustawiony na średnim ogniu. Gdy olej zacznie migotać, dodaj steki do patelni, uważając, aby nie przeludnić. Gotować na złoty kolor z obu stron, około 2 minut na stronę.
Usuń steki na talerz i powtarzać, aż wszystkie steki zostały rumiane.
Wyjmij Ostatnie steki z garnka i dodaj bulion z kurczaka i tymianek i ubijaj, aż płyn tylko się zagotuje. Zwróć steki do garnka i upewnij się, że wszystkie są zanurzone w płynie. Przykryj garnek i umieść go w piekarniku na środkowym stojaku. Gotować przez 1 1/2 do 2 godzin lub aż mięso będzie miękkie i rozpada.