Stek Smażony Na Patelni Ze Słodko-Kwaśnym Sosem Pomidorowo-Cebulowym

Stek Smażony Na Patelni Ze Słodko-Kwaśnym Sosem Pomidorowo-Cebulowym
Pan Seared stek ze słodko-kwaśnym sosem pomidorowo-cebulowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 575 kalorii, 46g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $5.2 za porcję. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz cebulę, czosnek, sól i pieprz doprawić steki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, Stek zapiekany z karmelizowaną cebulą i sosem z sera pleśniowego, oraz Tuńczyk zapiekany w sosie słodko-kwaśnym.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W6 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn