Stek Salisbury
Stek Salisbury może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 25g tłuszczu i w sumie 406 kalorii. Ten przepis służy 12. Za $1.89 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powie, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka płaskiej pietruszki, cebuli, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżką wynik 64%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Stek Salisbury, Stek Salisbury, oraz Stek Salisbury.
Instrukcje
Cebulę i czosnek podsmażyć na 1 łyżce masła do zeszklenia i odstawić do ostygnięcia.
Wymieszaj wołowinę ze schłodzoną mieszanką cebuli, jajkami, bułką tartą, pietruszką i grzybami. Uformuj 4-uncjowe placki i podsmaż pozostałe 2 łyżki masła na złoty kolor z obu stron i odstaw na bok. W rondlu stopić 2 uncje masła i dodać mąkę i gotować na małym ogniu przez 1 minutę, aż do konsystencji mokrego piasku. Zacznij dodawać wywar 1/3 na raz, ubijając i gotując na wolnym ogniu za każdym razem, upewniając się, że nie ma grudek.
Dodaj grzyby i gotuj na wolnym ogniu przez 1/2 godziny.
Umieść placki na brytfannie i polej sosem placki i piecz w piekarniku nagrzanym do 375 stopni przez 45 minut.
Udekoruj grillowaną cebulą i podawaj.