Stek i halibut Chimichurri

Stek i halibut Chimichurri
Stek i halibut Chimichurri może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 827 kalorii, 67g białka, oraz 61 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.44 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako drogi sos do valentin day. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, oliwę z oliwek, 2 cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri), Stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri), oraz Najlepsze Chimichurri: Chimichurri marynata & SOS stek.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 35 dolarów za butelkę.
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn