Stek i fasolowe Nachos
Stek i fasolowe Nachos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje 2,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 34g białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, stek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mało kto lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek z grilla nachos, Becky ' s Gourmet Południowo-Zachodnia Sałatka Taco lub Nachos ze stekiem, oraz Pinto Bean Nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400.
Połącz pierwsze 5 składników; przetrzyj obie strony steku.
Ułóż kliny tortilla w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 8 minut lub do lekko rumiane.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj stek na patelni; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Umieść stek na desce do krojenia; odstawić 5 minut.
Pokroić stek na kawałki 1/2 cala. Pokrój plastry cebuli sprayem do gotowania.
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub do miękkości. Grubo posiekać cebulę.
Ułóż chipsy tortilla w małym stosie na blasze do pieczenia. Top z stek, cebula, fasola, ser, i jalapeo.
Piec w temperaturze 400 przez 5 minut lub do rozpuszczenia sera. Podzielić nachos między 2 talerze; top każdej porcji z około 2 1/2 łyżki salsy.PIWNA Uwaga: ciemne, palone smaki porterów sprawiają, że te piwa są idealne z mięsistymi smakami nachos. Anchor Porter ($8 / sześciopak) z San Francisco ma solidny smak kawy i czekolady, który uzupełnia te nachos prawie jak sos mole. Jeffery Lindenmuth
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.